Ohita
Vau mitä merkkejä ja kehyksiä! Esittelyssä suositut silmälasimerkit

Blogikirjoitus -

Vau mitä merkkejä ja kehyksiä! Esittelyssä suositut silmälasimerkit

Kehykset ovat kasvojen parhaita puolia korostava asuste, tyylin kulmakivi ja loistava tapa ilmentää omaa persoonaa. Upeiden merkkien joukosta jokainen löytää omiin mieltymyksiin ja tarpeisiin parhaiten sopivan vaihtoehdon.

ProDesign1291.jpg

ProDesign 1291 C. 2721 46/20, hinta: 280€

Tanskalainen ProDesign on Synsamin myydyin merkki, eikä syyttä! Kehysten skandinaavinen design sopii täydellisesti pohjoismaiseen värimaailmaan ja tyyliin. Jokaisesta kehyksestä löytyy vähintään 4-6 värivaihtoehtoa, ja monesta myös kahta kokoa. Malleja on tarjolla runsaasti niin metalli- kuin muovimateriaaleista.

Face à Face Envol.jpg

Face à Face Envol 2 54/16 C. 2045, hinta: 419€

Woow Okey Dokey.jpg

Woow Okey Dokey 1 40/25 col. 9298M, hinta: 239€

Face à Face & Woow edustavat ranskalaista suunnittelua ja huippulaatua. Face à Face on pelkästään kehyksiin ja aurinkolaseihin keskittyvä huippubrändi, siis todellinen optisen alan "Mersu", johon yhdistyy hauskoja, pilke silmäkulmassa tehtyjä yksityiskohtia ja räväkkää värimaailmaa. Tämä kehys on rohkeasti silmälaseilla asustavan laadukas valinta.

Woow taas on trendien aallonharjalla kulkeva nuorekkaampi ja vekkulimpi mallisto. Malliston muovikehyksissä on vesivärimäisiä värjäyksiä ja metalleissa värikästä mattapintaa ja litteää profiilia.

Trendi_kehykset.jpg

Trendi 50-06, hinta: 105 €

Synsamin oma kehysmerkki Trendi on nuorekkaan ihmisen valinta, erittäin chic muovikehysmallisto. Mallistolle ominaista ovat avaimenreikänenäkohdat ja kapeat aisat. Värivaihtoehtoja löytyy useita aina läpikuultavista sävyistä klassiseen ruskeaan tai räväkkään punaiseen. Trendin unisex-kehyksissä laatu yhdistyy edulliseen hintaan, joten näihin kehyksiin mieltynyt voi huoletta ostaa useammat trendikkäät lasit erilaisiin käyttötarkoituksiin.

LINDBERG_kehykset.jpg

Lindbergien hintahaitari on 420-670 €

Lindbergistä on muodostunut kehysmaailman legenda, joka on palkittu useasti ainutlaatuisesta designistaan. Lindbergin mallistossa ihastuttavat pelkistetty tyylikkyys, ajattomuus sekä skandinaavinen muotoilu ja värimaailma. Titaanista valmistettujen kehysten käyttömukavuus ja keveys, ihoystävällisyys ja yksilöllinen kustomointi tekevät niistä ihanteellisen valinnan henkilölle, joka vaatii paljon silmälaseiltaan.

Ei siis pidä tyytyä mihin tahansa pokiin, sillä laadukkaita vaihtoehtoja riittää kaikille kukkaroille sopivissa hintaluokissa. Muistattehan myös, että Synsamin tyyliasiantuntijat ympäri Suomen ovat käytettävissä kehysvalinnoissa Tyylipäivillä.

Tyylikästä ja rentouttavaa kesää kaikille!

Tuulia Alanen-Brandt

Aiheet

Yhteyshenkilöt

Vesa Mars

Vesa Mars

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja +358 50 4477 681
Sami Verno

Sami Verno

Lehdistön yhteyshenkilö Brand Manager Viestintä +358 40 831 9497