Ohita
Täydelliset silmälasit tähtäimessä? Näin löydät ne Tyylipäiviltä!

Blogikirjoitus -

Täydelliset silmälasit tähtäimessä? Näin löydät ne Tyylipäiviltä!

Silmälaseja valitessa kohtaaminen asiakkaan ja optikon välillä on verrattain lyhyt, mutta tulos pitkäaikainen. Ammattilaisille on kunnia-asia, että asiakkaat saavat kaiken irti optikkokäynnistään. Ja siksi oletkin ehkä joskus kuullut Synsamin Tyylipäivistä!

Ainutlaatuinen ja silti ilmainen tyylineuvonta optikkokäynnin yhteydessä ei varmaan kuulosta kenestäkään hullummalta, joten ajattelin avata teille hieman tarkemmin, mitä Tyylipäivillä käytännössä tapahtuu.

Runsaudenpula voi yllättää kehyshyllyllä, onneksi asiantuntija-apua on tarjolla!

Muutosta vai tuttua ja turvallista? Kartoitetaan silmälasien tilanne yhdessä

Astuttuaan sisään liikkeeseen asiakas vastaa ensin kirjallisesti leikkimieliseen tyylihaastatteluun, jonka tarkoitus on tutustua ihmiseen. Tämän jälkeen juttelen asiakkaan kanssa hänen odotuksistaan, entisissä laseissa viihtymisestään ja mahdollisista muutostoiveistaan. Kehysten valinnassa on tärkeää saada tunne toisen persoonasta. Tyyliasiantuntijan tärkeimpiä ominaisuuksia onkin ihmistuntemus.

Keskustelun lomassa tarkastelen asiakkaan silmien ja hiusten väriä ja kasvonpiirteitä.

Myös linssien voimakkuus ja käyttötarkoitus ovat totta kai niitä perusasioita, jotka tulee aina ottaa huomioon hyvän lopputuloksen saamiseksi.

Valitaan hyllystä rohkeasti erilaisia kehyksiä - Jaakko Selin ja allekirjoittanut auttavat!

Kehyskierrokset käyntiin!

Tilannekatsauksen jälkeen valitaan hyllystä useampi erilainen kehys, jota asiakas sovittaa. Moni yllättyy iloisesti siitä, että sovituksen ajaksi on myös saatavissa kertakäyttöpiilareita ja apua niiden laittamiseen.

Valitsen mukaan sovitukseen erilaisia värejä, sekä metalli- että muovikehyksiä ja asiakkaan kasvoihin sopivia muotoja. Sovittelussa käytetään apuna muun muassa huiveja, jotta erilaiset värit ja materiaalit pääsevät oikeuksiinsa. Pyrin ohjaamaan asiakasta rohkeasti ulos omalta mukavuusalueelta, mutta on myös hyvin tärkeää rekisteröidä reaktiot erilaisiin kehyksiin. Kun seuraa tilannetta tuntosarvet pystyssä, huomaa nopeasti missä silmälaseissa toinen tulee viihtymään.

Sovittelun jälkeen päädytään usein kahteen hyvin erilaiseen vaihtoehtoon, joista valitaan mieluisampi tai molemmat! Kun silmälasit ovat löytyneet, on naisasiakkaille myös tarjolla opastusta siitä, millainen meikki sopii täydellisesti uusien pokien kanssa.

Silmälasien löytäminen on parhaimmillaan todellista tiimityötä

Ota makutuomarit mukaan silmälasien sovitukseen

Joskus käy niin, että asiakas lähtee uudesta silmälasityylistään innostuneena Tyylipäiviltä, mutta kotona odottaa ryhmä kriitikoita. Erityisesti tuttuun ja turvalliseen ulkonäköön tottuneet lapset saattavat antaa äidin, isän tai isovanhemman päivitetylle lookille täystyrmäyksen, sillä uusi ja erilainen aiheuttaa muutosvastarintaa.

Siksi kannattaakin ottaa makutuomarit- pienet ja isot - mukaan liikkeeseen, jotta ammattilainen voi perustella heille, miksi kehys juuri tietynlainen näyttää upealta kantajansa yllä.

Tyylipäivillä on hyvä olla ennakkoluuloton asenne - et ehkä tiennytkään että siniset kehykset ovat sinun juttusi

Nyt tiedätte pähkinänkuoressa, mitä Synsamin suosituilla Tyylipäivillä tapahtuu. Toki jokainen päivä on erilainen, sillä niin ovat asiakkaatkin. Sen voin kuitenkin sanoa, että Tyylipäivillä on aina tarjolla timanttista asiantuntemusta rennoissa ja lämpimissä tunnelmissa. Jos nyt on aika päivittää oma silmälasityyli, kurkista missä vietetään seuraavia Tyylipäiviä lähellä sinua.

Tyylikkäitä kokemuksia kaikille!

terkuin

Tuulia Alanen-Brandt

Aiheet

Yhteyshenkilöt

Vesa Mars

Vesa Mars

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja +358 50 4477 681
Sami Verno

Sami Verno

Lehdistön yhteyshenkilö Brand Manager Viestintä +358 40 831 9497