Ohita
Suojaa silmäsi kevätauringolta – tyylistä ei tarvitse tinkiä!

Blogikirjoitus -

Suojaa silmäsi kevätauringolta – tyylistä ei tarvitse tinkiä!

Aurinkolasit ovat upea asuste, mutta niillä on myös tärkeä tehtävä silmien terveyden kannalta. Älä siristele itsellesi turhia ryppyjä – aurinkopokat paitsi ehkäisevät häikäisyä myös suojaavat silmiä auringon haitalliselta UV-säteilyltä. Tyylistä ei tietenkään tarvitse tinkiä – kevään monipuolinen aurinkolasimuoti tuo katukuvaan klassikoita, peilipintaa ja pyöreitä muotoja.

Näyttävät tummat pokat ovat kevään ykkösasuste – Mikko ja Saimi näyttävät mallia!

Optikolta vai marketista? Aurinkolaseissa on eroja

Aurinkolasien käytölle on useita hyviä syitä. Siristely aiheuttaa turhaa päänsärkyä ja myös ikäviä ryppyjä. Vuosien mittaan jatkuva altistuminen auringon UV-säteille voi saada aikaan jopa pysyviä muutoksia, nimittäin mykiön samentumista eli harmaakaihia.

Silmien tyylikkääseen suojeluun kannattaakin panostaa. Marketti- ja huoltoasemalaseissa on toki UV-suoja, mutta linssien optisessa laadussa on isoja eroja. Kun ostat aurinkolasit optikolta, voit olla varma, ettei linsseissä ole vääristymiä tai tästä johtuvia ylimääräisiä voimakkuuksia. Myös oikea sävy ja omille kasvoille paras tyyli löytyy parhaiten ammattilaisen avulla.


Kuva: Creative Commons

Aurinkolaseja on hauska sovitella. Muista tyylin lisäksi vahvuudet ja UV-suoja!

Trendikevät tuo mukanaan peilipintaa ja pyöreitä muotoja

Aurinkopokat hurmaavat nyt herkissä väreissä ja raikkaissa kuoseissa, joista esimerkkinä Guccin uuden malliston läpikuultavat väriläiskät. Viime vuosilta tuttu peilipinta kuultaa edelleen isoissa piloteissa, joista loistavana esimerkkinä ikoninen Ray-Ban.

Aurinkolaseissa nähdään keväällä paljon pyöreitä muotoja, joita löytyy kaikissa kokoluokissa. Myös kissamaisuus jatkaa kehyksissä yhä voittokulkuaan – mjau!


Pyöreää ja peiliä nähdään keväällä runsaasti katukuvassa

Pokia kannattaa olla aurinkoisten päivien varalle ainakin muutama pari, sillä ne ovat loistava tapa muunnella omaa tyyliä. Pyöreää John Lennonia hippityyliin ja kohtalokasta tummaa kehystä klassisille tyylitaitureille – vaihtoehtoja riittää! Ammattilaisen opastuksella varmistat, että aurinkolasit istuvat nenälle, joten muistathan piipahtaa oman paikkakuntasi Synsamin Tyylipäivillä!

Häikäisevän upeaa aurinkolasikevättä toivotellen,

Tuulia Alanen-Brandt

Aiheet

Yhteyshenkilöt

Vesa Mars

Vesa Mars

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja +358 50 4477 681
Sami Verno

Sami Verno

Lehdistön yhteyshenkilö Brand Manager Viestintä +358 40 831 9497