Ohita
Nyt on juhlan aika - tunnetko puku- ja pokakoodin?

Blogikirjoitus -

Nyt on juhlan aika - tunnetko puku- ja pokakoodin?

Loppukevään ja kesän juhlakausi on ovella ja monen postilaatikosta on kolahtanut kutsu häihin, valmistujaisiin tai rippijuhliin. Juhlat ovat ihania, mutta monelle niihin pukeutuminen ja asustaminen voi aiheuttaa myös hienoista stressiä.

Ihan ensimmäisenä kannattaa kurkata kutsua. Mikäli siinä ei erikseen mainita pukukoodia, on asu vapaa. Tiukat etiketit ovat väistymässä hiljalleen ja persoonallisuus on valttia, mutta kannattaa myös aina pitää mielessä, että siististi pukeutumalla kunnioitat juhlan henkeä ja sen järjestäjiä.


Voiko kehys olla myös juhla-asuste?

Silmälasikehykset ovat mitä mainioin juhlatyylin katseenvangitsija. Moni suosii kevään juhlissa kirkkaampia värejä, joihin sopivat mainiosti esimerkiksi kauniin saumattomasti sävystä toiseen liukuvat Woowin malliston akvarellimaiset värit. Silmälasikehysten ollessa juhla-asun kiintopiste voi silmämeikin jättää kevyeksi.

Tällä hetkellä kehyksissä on myös paljon kevään juhliin täydellisesti istuvia kukkaislaseja, kuten Saimi Hoyerin Dolce& Gabbanat.

Näyttävä koru, hillitty kampaus ja vahvat kissamaiset kehykset tuovat juhlatyyliin ajatonta eleganssia. Riitta Uosukainen näyttää upealta Face à Facen kehyksissä.

Silmälasit voivat olla myös miehen juhlatyylin kiintopiste, etenkin mirri ja särmät pokat ovat lyömätön yhdistelmä! Tuomas Enbuske näyttää mallia ProDesignin kehyksissä.

Juhlissa on ihana käyttää korkokenkiä. Nyt niihin voi sonnustautua halutessaan päästä varpaisiin asti! Upeilla korkkariyksityiskohdilla varustetut kehykset ovat Face à Facen.

Aurinkolaseja vai ei?

Aurinkolasit sopivat asusteeksi kesän juhliin, etenkin jos kyseessä ovat pihajuhlat. Ja mikä parasta, aurinkopokien kehysmuoti on tällä hetkellä niin monipuolista, että jokainen löytää halutessaan varmasti omaan juhla-asuunsa täydellisesti sopivan vaihtoehdon. Sisätiloissa, kuten kirkossa, aurinkolasien käyttämistä kannattaa harkita, ja katsekontaktin nimissä ne tulisi nostaa nenältä myös toisten juhlavieraiden kanssa jutellessa.

Silmälasien tai aurinkolasien lisäksi hymy on tietysti kasvojen paras asuste, joten muistakaa myös nauttia kesän ihanista juhlista täysillä! Voit myös kurkata, jos ehtisit piipahtaa loppukevään ja kesän Tyylipäivillä ennen suurta päivääsi.

Juhlamieltä toivottaen,

Tuulia Alanen-Brandt

Aiheet

Yhteyshenkilöt

Vesa Mars

Vesa Mars

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja +358 50 4477 681
Sami Verno

Sami Verno

Lehdistön yhteyshenkilö Brand Manager Viestintä +358 40 831 9497