Ohita
Mies, nyt katse kehyksiin! Silmälasit viimeistelevät maskuliinisen tyylin

Blogikirjoitus -

Mies, nyt katse kehyksiin! Silmälasit viimeistelevät maskuliinisen tyylin

Mies, nyt katse kehyksiin! Silmälasit viimeistelevät maskuliinisen tyylin

Mitä yhteistä on pukumiehellä, sporttijätkällä ja hipsterillä? No, tyyliin kuuluvat silmälasit – tietysti! Herrojen tulisi kiinnittää erityistä huomiota silmälasien valintaan, nimittäin huolellisesti valitut kehykset tuovat särmää uroon kuin uroon olemukseen, ja ne toimivat miehisen tyylin katseenvangitsijana niin arjessa kuin juhlassa.

Pojat, käyttäkää asusteita rohkeasti!

Silmälasit ovat kasvojen tärkein asuste, jotka voivat toimia myös muun asustamisen kiintopisteenä. Tummansävyisten, pyöreiden tai graafisten kehysten pariksi sopii upeasti esimerkiksi muhkea huivi.

Myös hatun ja silmälasien liitto voi olla miehen tyylille olennainen osa, kuten eräs suomalainen reggae-artisti on osoittanut. Eli älkää miehet pelätkö yhdistää ennakkoluulottomasti pokia ja päähinettä.

Mikko Leppilampi todella taitaa kehyksillä ja asusteilla kikkailun – huivi ja kehykset vievät tyylipisteet kotiin!

Miehet pokissaan: Mr. charmantti, unelmien poikamies ja rento tyylitaituri

Miehellä on yleensä elämässään monta roolia, joten miksi ei hankkia useammat silmälasit vastaamaan kaikkia elämäntilanteita. Esittelen seuraavaksi kolmen tunnetun tyylitaiturin muutaman kehyslookin miehiseen makuun.

Kun asu on yksinkertainen, nousee myös silmälasityyli paremmin esille. Siksi rakastammekin puvun ja kehysten yhdistelmää. Jaakko Selin valloittaa paitsi hymyllään myös pettämättömällä kehystyylillään – herra edustaa täyden kympin toimistotyyliä hurmaavalla charmilla höystettynä.

Vapaa-ajalla jokainen taplaa tyylillään, mutta ilokseni olen huomannut, että yhä useampi mies kiinnittää asukokonaisuuteensa huomiota myös työympyröiden ulkopuolella. Taskuliina, puvuntakki, rento t-paita ja särmät kehykset – Mikko näyttää valmiilta vaikka treffi-iltaan!

Poikamainen pipotyyli pukee myös aikuista miestä. Tuomas Enbuske tunnetaan pokatyylistään – rento pipo tekee kokonaisuudesta samaan aikaan nuorekkaan ja särmän.

Mikäli oma kehystyyli on vielä hakusessa, suosittelen jokaista miestä kääntymään asiantuntijan puoleen. Optikko auttaa kasvojen muotoon ja omaan ilmeeseen parhaiten sopivien silmälasien valinnassa. Rohkeasti siis oman paikkakunnan Tyylipäiville miehet – mars, mars! J

terveisin,

Tuulia Alanen-Brandt

Aiheet

Yhteyshenkilöt

Vesa Mars

Vesa Mars

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja +358 50 4477 681
Sami Verno

Sami Verno

Lehdistön yhteyshenkilö Brand Manager Viestintä +358 40 831 9497