Ohita
Esittelyssä kesän kuumimmat aurinkolasitrendit – ja niiden kantajat!

Blogikirjoitus -

Esittelyssä kesän kuumimmat aurinkolasitrendit – ja niiden kantajat!

Aurinkolasikausi on pian tosiasia, joten nyt on hyvä hetki ottaa ytimekäs katsaus tulevan kesän herkullisimpiin kehystrendeihin.

Kuvat puhuvat tunnetusti enemmän kuin tuhat sanaa, ja ketkäpä olisivat parempia esittelemään aurinkolasimuodin ajankohtaisimpia tuulia kuin Synsamin Sinusta on moneksi -stailauskilpailun upeat bloggaajat!

Jo pitkään pinnalla pysynyt aurinkolasien peilipinta kuultaa edelleen tänä kesänä isoissa piloteissa, joista loistavana esimerkkinä ikoninen Ray-Ban. Peililinssejä on tänä kesänä saatavissa entistä useammissa väreissä – ja mikä parasta myös voimakkuuksilla! Sharon on loihtinut sinisensävyisten peilipilottien ympärille todella särmän sporttisen kesätyylin.

Hieman yläviistoon kohoavat kissamaiset kehykset ovat naiselliseen tyyliin mieltyneen valinta. Iina on yhdistänyt Ögreenin huipputyylikkäisiin aurinkolaseihin näyttävän kaulakorun ja ihanan pinkin huulipunan. Summer chic!

Miehen rento lomalook syntyy yhdistämällä ilmava pellavapaita ja tyylikkäät aurinkopokat. Mikon Ray-Banien mattaharmaat kehykset ovat nyt erittäin trendikkäät.

Isot, tummat aurinkolasit tekevät kesädiivan! Veera on yhdistänyt Synsamin Michael Monroe Shades -malliston viekoittelevan muotoisiin aurinkolaseihin rokkaavan hiustyylin. Näyttävästä tyylistään tunnettu rokkikukko-Mike antaisi tästä tyylistä varmasti täydet 10 pistettä.

Muistattehan muuten, että Sinusta on moneksi -äänestys loppuu 10.5.! Äänestämällä voi voittaa 200 € lahjakortin Synsamille – siinäpä mukavasti aurinkolasirahaa kesää varten.

Aurinkoisin terveisin!

Tuulia Alanen-Brandt

Aiheet

Yhteyshenkilöt

Vesa Mars

Vesa Mars

Lehdistön yhteyshenkilö Toimitusjohtaja +358 50 4477 681
Sami Verno

Sami Verno

Lehdistön yhteyshenkilö Brand Manager Viestintä +358 40 831 9497